top of page

Sådan bruger du Instagram Reels i 2023

Instagram Reels er virkelig begyndt at få stor opmærsomhed på Instagram både for kreatøren og brugeren. Det giver brugere mulighed for at oprette og dele korte videoklip på Instagram.


Det kan derfor skrives under på, at der er mange fordele ved at bruge Instagram Reels i din organiske vækst på Instagram.


For det første er Instagram Reels algoritme designet til at give dit indhold en højere synlighed og engagement.


Når du opretter et Reel, kan det blive vist i den dedikerede Reels-sektion på Instagram, hvilket giver dig mulighed for at nå et bredere publikum. Dette kan hjælpe dig med at få flere følgere og øge engagementet på din profil.


For det andet er Instagram Reels en god måde at koble sig på trendene og nå ud til en yngre målgruppe. Da Instagram Reels er en relativt ny funktion, er mange af de brugere, der er aktive på denne funktion, unge og tech-savvy. Hvis din målgruppe er i denne aldersgruppe, kan det være en god idé at bruge Instagram Reels for at nå dem.


For det tredje er Instagram Reels en god måde at samarbejde med influencers på. Influencers kan hjælpe dig med at nå et større publikum og øge engagementet på din profil. Du kan få influencers til at lave Reels med dit produkt eller service, eller du kan dele Reels, som influencers har lavet med dit brand.


Til sidst vil jeg gerne komme med 4 tips til hvordan dine reels kommer til at performe bedre:

1. Folk ser hele din Reel

Instagram kan godt lide, når folk ser hele din Reel. Derfor bør du også overveje, hvor lang din videosekvens bør være. Laver du en Reel på op til 90 sekunder, vil chancen for at den bliver set fra start til slut være langt mindre, end hvis du lavede en video på 10-15 sekunder. Min erfaring er, at 5-10 sekunder er den mest optimale længde på en Instagram Reel. Short and sweet!

2. Din Reel har høj engagement

Sørg for at opfordre til interaktion, når du laver en Reel, så du kan få så mange likes og kommentarer som muligt. Et andet trick for at få gang i eksponeringen og algoritmen er, at bede dine kollegaer om at gå ind og se, like, kommentere og gemme den.

3. Folk klikker på lyden, som du har anvendt

Folk klikker gerne på lyden, hvis de selv overvejer at bruge den. Derfor er det en god ide at lave lidt research inden du går i gang med at producere din Reel. Et trick er at bruge TikTok og find ud af, hvad der trender derinde i form af musik og lydsekvenser. Instagram er ca. 14 dage “forsinket”, hvad angår trends. Hvis noget trender på TikTok, kan du være sikker på, at det snart vil trende på Instagram.

4. Når format og kvalitet er i top

Passer din Reel til formatet 9:16 samtidig med, at den er i høj kvalitet? Så skal du nok få lidt ekstra kærlighed fra algoritmen. Et andet tip er at bruge effekter og filtre fra Reels værkstedet, som giver en ekstra wauw-effekt til din Reel.


Alt i alt er Instagram Reels et kraftfuld værktøj for online markedsføring, der kan hjælpe dig med at øge synligheden, engagementet og følgerantallet på din profil. Så hvis du ønsker at tage din online markedsføring til det næste niveau, bør du overveje at bruge Instagram Reels i din strategi.
Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page