top of page

Track din data på Facebook med Conversion API

Data tracking er en afgørende del af at optimere din Facebook annonceringsstrategi. Der er flere værktøjer, du kan bruge til at spore dine data, men en af de mest effektive er Facebooks Conversion API.

Facebooks Conversion API er et serverside tracking værktøj, der giver dig mulighed for at spore konverteringer, der sker på din hjemmeside. Dette giver dig mulighed for at få en dybere forståelse af, hvordan dine annoncer performer, og hvordan de påvirker købsadfærden hos dine kunder.

Med Conversion API kan du spore konverteringer såsom formularer, køb, downloads og andre handlinger, der sker på din hjemmeside. Dette giver dig mulighed for at måle ROI for dine annoncer, samt at optimere dine annoncer for at øge konverteringerne.

Desuden kan du bruge Facebooks Pixel til at spore dine data. Pixel er en kode, du placerer på din hjemmeside, der giver dig mulighed for at måle og optimere dine annoncer. Pixel giver dig mulighed for at spore konverteringer, besøgende og andre vigtige data, der kan hjælpe dig med at optimere dine annoncer.


Hvis din webshop er bygget i Shopify er det ekstremt simpelt at downloade både pixlen og conversion api. Dette gøres via en partner integration, som linker Facebook og Shopify sammen. Bruger du Wordpress og WooCommerce, så vil vi anbefale dig at bruge PixelYourSite, som er et plugin, som hjælper dig med tracking.

Alt i alt er data tracking og brugen af værktøjer essentielt for at optimere og forstå din Facebook annoncering.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page