top of page
Online meditation

Hvordan vi arbejder med Meta Ads

Formålet ved Meta Ads

Formålet med Facebook Ads er at hjælpe virksomheder med at nå deres målgruppe på Facebook og Instagram.

 

Det kan være at øge brand awareness, øge trafik til en hjemmeside, øge salg eller generere leads. vi målretter annoncer baseret på en række kriterier som alder, køn, interesser, placering og meget mere.

Top Funnel

Top Funnel er den første fase, hvor målet er at skaffe opmærksomhed og øge brand awareness. Annoncer i denne fase kan fokusere på produktfunktioner og fordele, og målrette sig mod en bredere målgruppe.

Målsætninger

Her er nogle af de mest populære målsætninger:
Trafik: Her går vi efter at få så meget trafik ind på din landing page. De fleste gange for man mere kvantitative leads ind på siden end hvis man kørte salg.

Salg: Som det ligger i navnet, her går man udelukkende efter en form for salg.

Leads: Dette kan være at man går efter at få ens målgruppe skrevet op til et nyhedsbrev, så er Lead ads det rette.

Middle Funnel

Middle Funnel er den anden fase, hvor målet er at konvertere interesserede brugere til leads. Annoncer i denne fase kan fokusere på specifikke produkter eller tilbud, og målrette sig mod en mere specifik målgruppe.

Tracking

Tracking er blevet en hel del sværere i 2023.

Derfor er det ekstremt vigtigt at få sat en pixel og Conversion API op på ens hjemmeside, så der bliver tracket mest muligt

Bottom Funnel

Bottom Funnel er den sidste fase, hvor målet er at konvertere leads til kunder. Annoncer i denne fase kan fokusere på konkrete købsmuligheder, og målrette sig mod en endnu mere specifik målgruppe, som er klar til at købe

FÅ EN GRATIS STEP-BY-STEP GUIDE TIL META ADS

bottom of page