top of page
Virksomhed

Hvordan vi arbejder med Google Ads

Google Search Ads

Google Search Ads er en form for online annoncering, hvor virksomheder og annoncører kan vise deres annoncer i Google Search-resultaterne, når brugere søger efter bestemte søgeord. Annoncører kan oprette annoncer ved hjælp af Google Ads, og vælge de søgeord, de ønsker at målrette mod. Annoncerne vises øverst eller til højre i søgeresultaterne, og er markeret som "annonce".

Youtube Ads

YouTube Ads er en form for online annoncering, hvor virksomheder og annoncører kan vise deres videoannoncer på YouTube. Annoncører kan oprette annoncer ved hjælp af Google Ads, og vælge de videoer eller kanaler, de ønsker at vise deres annoncer på. Der er flere forskellige typer af YouTube-annoncer, som kan vises på forskellige steder på YouTube, herunder skærmbilleder, klip og overlay-annoncer.

Google Shopping

Google Shopping Ads er en form for annoncering, hvor virksomheder kan vise deres produkter som annoncer i Google Shopping-resultaterne og i Google Søgeresultaterne. Annoncører kan oprette annoncer ved hjælp af Google Ads og ved at sende deres produktfeed til Google.

Performance Max

Performance Max er en annonceringsløsning tilbyder af Google, som er designet til at hjælpe virksomheder med at øge deres ROI ved at automatisere og optimere deres annonceringsstrategier på Google-netværket.

 

Det kan for eksempel inkludere automatiske budjusteringer, automatiske annoncetilpasninger, automatiske placeringer, automatiske emner og automatiske kreativer.

Google Display

Google Display Ads er en form for online annoncering, hvor virksomheder og annoncører kan vise deres annoncer på websites og apps i Google Display Network (GDN). Google Display Network er en samling af mere end 2 millioner websites og apps, hvor annoncører kan vise deres bannere, videoer og andre annoncer.

Tracking

For at tracke din performace på din Google annoncering, benytter vi os af Google Analytics.

Google Analytics giver dig indsigt i KPI'er såsom CTR,CPC, Salg & ROAS.

Google Analytics er essentielt for at være up to date med din annoncering.

FÅ EN GRATIS STEP-BY-STEP GUIDE TIL GOOGLE ADS

bottom of page